Dette må alle advokater ha!

Home/Dette må alle advokater ha!
Dette må alle advokater ha! 2017-06-25T21:25:31+00:00

Det finnes visse ting en advokat ikke kan få nok av på sitt kontor, og som bare må fylles på hele tiden. En advokat bruker mye tid på å skrive notaer og huskelapper, derfor er det svært viktig at man har utstyrt sitt kontor med nok post-it lapper og skrivebøker. Dette er virkelig en stor forbruksvare for en advokat, som hele tiden må huske på ting. Det er viktig at man viser overfor sine klienter at man er til å stole på og husker på alt de sier, derfor blir det mye skribling og notatskriving når man er advokat.

For å kunne skrive disse notatene trenger man penner. Dette er også noe det går med mye av når man er advokat, og det må stadig fylles på, fordi man fort går tom. Enten man like å skrive med blyant eller kulepenn er det viktig å passe på at man hele tiden har nok av disse. Det er veldig fint å ha egne firmapenger, eller penner med firmanavn og logo på, dersom man er et advokatfirma. Dette ser veldig profesjonelt og stilig ut, og er en perfekt måte å få folk til å bli kjent med ditt firmanavn på, og samtidig huske det. Det kan være fint å gi ut slike penner til klienter og andre mennesker man ønsker kontakt med.

Når man er advokat og skriver mange notater og har mange dokumenter man må holde styr på, er det viktig at man holder orden i papirene. Dette fikser vi i advokatrådhuset i Oslo for deg. Derfor får man aldri nok at stiftemaskiner og binder som advokat. Dette er noe det går med mye av, spesielt stiftemaskinen som man stadig mye fylle på. Det er viktig at man kjøper inn nok, slik at man vet at man ikke går tom, og at man har så det holder lenge. Det er lurt å være litt føre var, og helle kjøpe inn for mye, slik at man kan ha et lite lager med alt man trenger av utstyr til arbeidet i hverdagen.

Det er også lurt å ha nok av plastmapper til alle papirene som hører til hver enkelt sak. På denne måten kan man kategorisere og samle alle dokumenter som hører til en sak i en og same mappe. Slik unngår man at det blir kaos i alle pairene og man kan enkelt finne frem til det man trenger. Det er da viktig å huske å merke mappene, slik at man vet hva som er i hver enkelt mappe. Du gjør deg selv en tjeneste ved å skape et system for deg selv, som du selv forstår og som virkelig kan anvendes for deg i din hverdag som advokat.